frida östberg

Jag har inte glömt bort bloggen!

Ja, i den här bloggen blir det inte många inlägg gjorda.
Men jag vill passa på och önska er en glad valborg och en fortsatt fin vår! På söndag åker jag till London och det ska bli helt fantastiskt!

Kram på er alla!

Påskfirande

Påskafton firades med ett underbart sällskap hos Lisa med god mat och dryck. Är lyckligt lottad att ha så fina människor runt mig.
Efter denna helg längtar jag verkligen ihjäl mig till sommaren!

I wanna be drunk when I wake up. On the right side of the wrong bed.

JAG HAR BILJETTER TILL FUCKING ED SHEERAN I STOCKHOLM DEN 12 NOVEMBER!!!!Hur underbart är inte det??? Jag är sååå himla lycklig över att få se denna fantastiska artist stå i Globen. Det började ju inte så bra när jag, Lisa och Kajsa skulle boka biljetter. Det börjar med att dom tar slut på EN HALV SEKUND! Så vi var helt förstödra i några timmar innan jag av slump läser en tweet om att dom flyttar hans konsert från Fryshuset till Globen och med det släpper nya biljetter om 15 minuter. Den lyckan! Så det slutar lyckligt med att vi nu har biljetter till konserten. Ser så sjukt fram emot och se han spela "I see fire". Kommer bli så fruktansvärt magiskt!

London here we come!

Hur underbart är inte detta? Spontanbokade idag London med 3 supergrymma brudar och jag är så himla taggad!! Mitt liv har minst sagt inte varit speciellt händelserikt sen jag kom hem från Australien och har ärligt talat varit ganska deppig. Så när detta kom på tal så var det ingen tvekan om att jag ville med. Behöver verkligen något att se fram emot och det ska bli så kul, har ju aldrig varit i London förut! Och jag ser verkligen fram emot och träffa världens goaste Ana som bor i London just nu och lever loppan! Ja, detta kommer verkligen bli en toppenresa och jag längtar ihjäl mig redan :-)

Upp