frida östberg

40årsfest för Karolina och Elin!

En bildbomb från en fantastisk 40årsfest för brudarna Karolina och Elin!
Tack alla inblandade!!!

Sena sommarkvällar

Såhär mysigt kunde man ha det om man befann sig på Lyckan hos Karolina i måndags.
Sånt här älskar jag med somrarna. Sena kvällar med god mat och ett förjävla gött sällskap.
I helgen väntar Karolinas 20-årsfest och det ser jag fruktansvärt mycket fram emot!!!

Sea Lodge

En grym helg tillsammans med mina fina vänner på en av världens bästa ställen, Sea Lodge! I helgen hade de en tvådagars-spelning där bland annat Agnes och Daniel Adams Ray uppträdde! Finns det en snyggare människa på denna jord än Agnes Carlsson? Tveksamt! Och när vi ändå är igång så är ju Daniel inte heller så dålig! Jävlar i havet så snygg. Mycket fint! ;-) Nåväl, som vanligt levererade Sea Lodge och jag hade en toppenhelg.

Katt i hatt

Helgens outfit. Tycker det är så jäkla coolt med hatt men har typ aldrig använt min innan, så nu fick det bli premiär.
Älskade sommar!

Lediga dagar

Har haft två underbara, lediga dagar med värme, sol, bad och härligt umgänge. Igår tog jag och O färjan ut till Hållö för att spendera några timmar med att bada och slappa. Det var verkligen helt magiskt, trots att det var lite kallt i vattnet ;-) Men jag fick nog lite färg på kroppen ändå. Har inte lyckats sola någonting den här sommaren hittills så får passa på när jag väl är ledig och den här värmen är framme. Hoppas vi får ha kvar den ett tag till :-) Idag har jag hängt i solen med först Karolina och sedan Pauline. Två goa tjejer som alltid lyckas få mig på bra humör. Ni är bäst!
I helgen väntar nog en utgång på Smögenbryggan om jag får gissa. Nästa helg ser jag fram emot då Sea Lodge har en tvådagars spelning med superbra artister. Kommer bli grymt!
Finns så få saker som slår en sommar i Sotenäs. Är verkligen lyckligt lottad att bo här.

Marmorbassängen på Hållö, igår

 

Upp