frida östberg

I want to be forever young

Jag dör på riktigt. Det här är ren magi! Finns ingen vackrare än Jay-Z och Beyonce tillsammans.

Systra mi

I helgen har jag haft besök av min fina vän Pauline som jag inte sett på över en månad, vilket är alldeles för länge!
Tog dock inte bilder över huvudtaget (väldigt ovanligt) så det fick bli ett sms jag fick av henne igår efter hon åkt hem.
Alla förtjänar en vän som henne. Hon är systern jag aldrig fick


Jag blir verkligen så himla blödig nu när jag ska vara borta från alla mina nära och kära i 6 månader!!

Guadeloupe, here I come!!

Jag ska till Guadeloupe!

Jag ska spendera 6 månader i det här paradiset på Hotel Fort Royal som servitris och åker reda om en månad.Det här känns så otroligt stort för mig och det ska bli så sanslöst roligt att få åka iväg på det här äventyret tillsammans med andra härliga skandinavier. Den 20 oktober lyfter planet som ska ta oss dit och den 23e oktober börjar jag jobba :-) Är så otroligt glad för det här. Som det ser ut just nu kommer mina föräldrar att åka ner i mars nästa år och fira pappas 50 årsdag. Så det känns skönt att jag kommer ha något och se fram emot när saknaden är som störst efter alla nära och kära här hemma. Men jag är verkligen så redo för detta!!! KOMMER BLI GRYMT!

----------------------------------------------------------

Edit: En tjej i kommentarsfältet undrade hur jag fick det här jobbet och jag tänkte att jag kunde lägga till det i det här inlägget. Jag sökte helt enkelt via Langley som är ett resebolag med hotell lite varstans som Grekland, Korsika, Alperna och Guadelopue för att nämna några. Jag har själv rest till Kreta med Langley 2009 och bestämde mig redan då att en dag skulle jag också söka att få jobba hos dom. Så efter Australien funderade jag otroligt mycket på vad jag ville göra. Jag har haft så många ideér. Volontärarbete, backpacka i Asien eller flytta till London. Jag var väldigt spridd. Det var när mina föräldrar påminde om att de ville åka och fira pappas 50-årsdag där som tanken slog mig. Så, jag sökte via deras hemsida och i augusti var jag på intervju. 
I kommentaren undrade hon även om jag ska åka själv och ja, det ska jag. Dock kommer jag ju åka tillsammans med massa skandinavier som också ska jobba på det här hotellet. Jag kommer nog lära känna massa nya människor, så det känns inte riktigt som jag ska åka "själv". Det jag ska göra är att jobba på hotellet och när jag inte jobbar kommer jag leva livet i paradiset. Jag vill ta dykcertifikat, lära mig tennis och bara ha det gött. Jag ser så otroligt mycket fram emot detta, kan knappt vänta!!

Bröllop - del 2

Så fick Jens sin Vera

Bröllop - del 1

Stiliga, far och son

Min kusin Nathalie och hennes Jonas

 


Close up

Nathalie och Jonas

Farfar och faster 

Platsen där cermonin hölls

Min älskade mamma

Vackra Nathalie

Lilla farmor

 

Nathalie och Mamma

 Jag

Farbror

Dennis


Här kommer en första bildbomb från i lördags. Bilderna är från innan cermonin började.
Timmarna innan cermonin, som skulle börja klockan 2, var minst sagt stressande. Det är så typiskt att Östberg-familjerna alltid ska vara ute i sista stund! ;-) Vi fick tipsat att vi skulle ta bussen till där cermonin skulle vara för det skulle vara så himla smidigt med buss. Dessvärre hade det blivit ett missförstånd så bussarna gick inte var 8:e minut, de gick en gång i timmen 8 minuter över... Hopp när vi väl insåg det här var det drygt 20 minuter kvar till klockan var två och här började det bli en aning stressigt. Vi fick ringa efter taxi som kom efter 10 minuter. När vi väl satte oss i taxin tänkte vi att faran var över men nej... Självklart skulle en bro vara avstängd så vi fick ta världens omväg. Herregud, här visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Vi trodde vi skulle behöva smyga in efter alla andra men som tur var så slapp vi det ;-) 2 minuter över 2 var vi på plats och cemonin började 10 minuter efter. Så vi slapp skämma ut oss ;-) Bilderna från cermonin kommer i nästa inlägg!

I vått och torrt

Hej vänner! Jag har fått klagomål från alla håll hur dålig jag är på att blogga. Men men, nu är jag här igen. Vad har hänt sen sist då? Jag har varit på 3 grymma 20-årsfester, jag har sökt jobb i Västindien men väntar fortfarande på svar, jag har fyllt 20, min bästa vän Lisa har flyttat ifrån mig till Malmö, jag har hälsat på Lisa i Malmö (haha) och sist men inte minst så var jag igår på bröllop i Köpenhamn där min kusin Jens och hans Vera blev ett. Har med andra ord haft det väldigt bra! Jag fick den stora äran att fotografera litegrann på bröllopet igår och tänker självklart visa upp bilder och berätta mer för er i ett annat inlägg. Tills dess får ni ett litet smakprov på de, precis nygifta, paret!

Upp