frida östberg

Välkomnar sommaren

Hej mina vänner. Har haft två väldigt bra dagar. Igår jobbade jag till klockan 3 och därefter blev det en liten spontan "kick-off" tillsammans med mina kollegor på Göstas och Hållö Bar. Ett riktigt skönt häng och vi avslutade kvällen tillsammans på Lagergrens. Söndagar kommer garanterat bli min favoritdag i sommar.
Idag tog jag med mig mina karibiska vänner Jacob och Lisa på en dagstur upp till Fjällbacka för att hälsa på ytterligare en karibisk vän Filip som ska vara bagare där i sommar. Vi åt lunch i det fantastiska sommarvädret som äntligen bestämde sig för att komma fram och därefter tog vi en tur upp till Grebbestad för en glass. En riktigt härlig dag!

Imorgon ska jag till Göteborg för ett läkarbesök och därefter ska jag äntligen få träffa min älskade Jennifer igen! Vi har ju inte setts sen december när hon åkte hem från Karibien. Ska bli så skönt att få krama om henne igen!!!!

Sam, Jessica, Oliver, Sofia, Walle, Robin och Oliver

Lagergrens / Glassmys med Jacob och Filip

Att minnas

Jag älskar hur mycket jag skrev förr. Hur mycket av mitt liv jag fått dokumenterat. Ett av de finaste och roligaste dokumenten jag har att läsa idag är de jag skrev när jag var i mitt första riktiga förhållande. Saker vi gjorde, hur jag kände och hur allting började. Det är en cool känsla att kunna känna exakt det jag kände när jag skrev mina texter. Slutsats: Måste börja skriva mer.

 

 

 

Hans leende var som en käftsmäll. Han hade slängt bak sitt mörka, bruna, tjocka hår och var klädd i en färgglad skjorta tillsammans med lila shorts. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle tycka att det var snyggt med lila shorts men han fick mig att tycka det var det snyggaste jag någonsin sett. Jag slogs direkt av hans bruna ögon. Det var som om dem aldrig hade något slut. Jag såg in i dem och det fanns något nytt att se hela tiden. Vi gav varandra en kram och jag minns verkligen hur jag tänkte hur snygg han var. - 23 juli 2010

 

 

 

Att känna är något av det bästa som finns. Att känna lycka eller sorg. Att känna är hjärtats sätt att tala till oss. Att känna att man bara vill ha en enda person i hela världen och tanken av att inte vara nära honom får allt annat att verka obetydligt. Det värker i varje muskel i kroppen av saknad och längtan. Allt du ser påminner om honom. Hur mycket du än försöker så dras du bara till honom. Som minuspolen dras till pluspolen. Helt plöstligt blir dina behov inte lika viktiga. Du börjar plötsligt prioritera någon annans behov före dina egna. Det spelar ingen roll hur ditt vardagliga schema ser ut, du ändrar och planerar om. Du gör allt för att hinna träffa honom varje sekund av din lediga tid. - 6 januari 2014

 

 

Summerburst 2015

Summerburst gör mig aldrig besviken. Musiken, stämningen, människorna, lyckan och allt som hör till. Tackar vädergudarna för att det blev så bra väder som det kunde bli med tanke på hur katastrof det såg ut att bli. Världens bästa helg! Ville aldrig att den skulle ta slut. Martin Garrix (Och Alesso) var enligt mig den bästa spelningen. Så sjukt jävla bra!

Upp