frida östberg

Dag 51 - Apo Island

Hej vänner! Dagarna flyger fram. Igår hade vi vår sista dag på Siquijor så vi slog till med en dagsutflykt till Apo Island som vi hört väldigt gott om. Dagen bestod av snorkling bland sköldpaddor, god lunch, trevligt sällskap och vacker omgivning. Snorklingen var definitivt helt fantastisk. Så många fina sköldpaddor och reven var så fina! Vi hade hyrt fenor på ett dykcenter så man enkelt kunde dyka ner för att ta sig en närmre titt på allt. Har länge tyckt att det är läskigt att dyka ner men det börjar släppa. Kommer nog aldrig gå så långt att jag börjar fridyka men det är ju alltid roligt att se hur mycket man kan utmana sig själv :-)
Den enda besvikelsen med dagen var att vi inte fick se överdrivet mycket av själva ön.

Imorse stod klockan på halv 5. Dags att bege sig mot ett nytt ställe! Camiguin står på schemat. Jag hade sett på nätet att det gick en båt mot Tagbilaran kl 06:00 så den skulle vi ta. Bara det att när vi kom fram så fanns det ingen båt....... Ni kan ju gissa om jag vart frustrerad. Så vi valde att ta en båt till Dumaguete och vänta här tills båten mot Tagbilaran går. Det får bli en natt där innan vi tar oss vidare då båten vidare till Camiguin bara går 13:00 så den lär vi missa. Jaja, det är sånt som händer och inte mycket att göra åt. Vi kommer ju fram förr eller senare :-)

Idag vill jag skicka tusen kramar till min supergrymma familj som genomfört Vasaloppet! Min mamma gjorde sitt första Vasalopp någonsin och hon är världens coolaste. Så stolta över dem :-) Undra när jag ska börja hålla på med sånt???

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas