frida östberg

Dag 61 - Högskoletankar

 Det är inte helt lätt att släppa allt hemma när man reser såhär, även om man gärna vill ;-) De senaste som snurrar i min hjärna är högskolestudierna som väntar i höst. Anmälan öppnades i förregår så jag passade på när jag hade bra internet att göra min anmälan. Jag ska läsa till högstadielärare i antingen Malmö, Helsingborg, Göteborg eller Linköping.
Mycket blandade känslor. Jag är faktiskt väldigt redo för ett nytt kapitel i mitt liv med studier, ny stad, lägenhet och att faktiskt få en fast punkt i mitt liv känns spännande och roligt. Lite rutiner och en normal vardag ska bli skönt. (+ Att jag får bo inom ett rimligt avstånd till både Lisa och Fannie!!) Samtidigt är jag så orolig för hur länge jag kommer tycka det är kul. Har ju självklart valt ett yrke som kräver hela 4,5 års utbildning...
Men men! Det kommer bli bra! Tiden går fort. Jag tror jag målar upp det värre än vad det är. Och skulle det vara så illa så går det ju alltid att ta en paus i studierna. Jag hinner resa och upptäcka mer i mitt liv. (Ska bara försöka undvika alla instagramkonton under vinterhalvåren ;-) )

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas