frida östberg!

69/70

Hej på er! Idag är det 69 dagar sedan jag kom hit till Brighton och 70 dagar tills jag flyger hem till Sverige igen... Vemodig känsla. Från och med imorgon kommer det vara mindre än hälften av tiden kvar lixom. Nu har man ju verkligen kommit in i allt och känner sig hemma på riktigt. Och jag har en känsla av att den här sista tiden verkligen kommer att flyga förbi med allt roligt som händer, finare väder och nedräkningen till finals. Nåväl! Jag skrev ju för en vecka sedan bara men jag fick en knäpp på nosen igår av min Moa (samt av mina malmö-kompisar hemma) som tyckte att jag borde uppdatera oftare. Kära älsklingar, your wish is my command! 

Förra veckan kände jag min rätt låg och nere av någon märklig anledning. Jag misstänkte PMS (min mens som alltid varit regelbunden har rubbats lite sen jag flyttade hit så vet inte riktigt vart jag är i cykeln) men det var nog inte det heller. Så jag var allmänt orklös helt enkelt. Tyckte skolan var fett keff och det enda jag kunde tänka på var det stundande spring breaket som är precis runt hörnet nu. Blev så förvånad när jag vaknade upp idag med samma känsla trots att jag haft en fantastisk helg. Så i eftermiddag, när solen äntligen hade puttat undan alla moln, tog jag mig ut på årets första löptur! Ja, skäms på mig att det inte blivit av tidigare men idag hände det och det får jag vara glad för. Jag har ingen aning vart man löper här men nog lyckades jag lokalisera mig fram till en fin runda bakom campus ändå. Campus ligger ca 20 minuter med bil utanför Brighton stad så den engelska landsbygden är därför bara ett stenkast bort. Stora ängar som breder ut sig över mjuka kullar. Jag sprang längs med de gula rapsfälten och det kändes stundtals som jag flög. Detta var precis vad jag behövde. 

Helgen var som sagt fantastisk som spenderades med både vänner och mig själv. Jag behövde en mix av återhämtning och det sociala vilket jag kände att jag lyckades balansera. På lördagen till exempel hade jag verkligen inga planer så jag tog med mig lite kaffe i en termos och boken "Rich Boy", som jag läser just nu, och stationerade mig på stranden i stan. Jag älskar verkligen att det är en stenstrand så man hänga där i sina vanliga kläder samt slipper få med sig halva stranden hem i kläderna :-) Well, där satt jag och varvade läsning med att titta på folk eller blunda i några timmar. Min kompis Ariane hörde senare av sig och ville hänga så då mötte hon upp mig för en glass. På kvällen mötte jag upp fler vänner och det blev resulterade i en rolig utgång. En lördag av kvalité. 

Jag och my baby girl Ariane

Järngänget på kvällen innan utgång!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas