frida östberg!

Vårskrik

Första april? Det måste verkligen vara ett skämt den här gången för jag har ingen aning vart tiden tar vägen. Well, nästan en månad sen jag skrev sist och det har minst sagt hänt en hel del sen dess. Det 'största' som har hänt måste varit att jag och min kompis Casper bokade en weekend till Paris! Och det enda jag kan säga är; Wow, vilken vacker och fantastisk stad! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Vi bodde utanför stadskärnan i ett område som heter Puteaux via Airbnb. Riktigt bra boende. Vi trivdes väldigt bra. Det tog såklart lite tid att ta sig till boendet och in till stan om dagarna (läs: nätterna hehe) men förutom det så var vi väldigt nöjda! Jag hade inga direkta preferenser vad jag ville se eller hitta på förutom Notre Dame som den sanna disneyfantast jag är. Det var lite av en dream come true när jag fick se Notre Dame och jag kunde inte låta bli att föreställa mig hur Quasimodo kikade ner på alla människor nedanför.

Anyway, det var ganska skönt att både jag och Casper tog det som det kom helt enkelt. Vi planerade inte särskilt mycket utan gick mest på känsla, och det blev en fantastisk helg verkligen! På lördagen hade vi dessutom strålande sol vilket var toppen! Mindre roligt var dock demonstrationerna från gula västarna. Vi var inte i närheten när det var som värst utan istället när det lugnat ner sig. Man kunde se bränder från gator där de vandaliserat, poliser överallt som stängde av gator samt avstängda metros i hela city. Undra hur länge det där ska hålla på... Till och från Paris åkte vi med Flixbus som var supersmidigt verkligen (+ billigt!). Jag som, precis om alla andra, försöker dra ner på mitt flygande tyckte detta var hur smidigt som helst. Tog 8 timmar med direktbuss från London vilket inte var några problem alls. Nästa gång ska jag dock inte glömma mitt pass... Höll ju på att inte bli någon resa över huvud taget tack vare lilla mig :-) Men! Det löste sig men jag fick mig en ordentlig bakläxa, hehe. 

 Utöver Paris så har jag spenderat mycket tid här i Brighton och våren har sakta men säkert börjat smyga sig tillbaka. Helgen som var, var helt magisk. Fredagen spenderades på stranden med vänner. Senare på kvällen mötte jag upp en kompis från London som jag träffade i Filippinerna för tre år sedan! Vi käkade fish n' chips på piren och fortsatte sedan kvällen bland Brightons barer och pubar in the lanes. På lördagen var jag medbjuden att kika på fotboll! Brighton & Hove spelar ju i Premier League så det har ju varit ett måste sen jag kom hit att se åtminstone en match när man är här. Trots en sur förlust så var jag väldigt nöjd. Avslutade dagen med indisk curry som jag har förstått är 'väldigt engelskt', haha... Well, det var sjukt gott i alla fall. 

Ser så mycket fram emot April och allt som April kommer att erbjuda. Om mindre än två veckor kommer Maria och Lisa för en weekend här! Direkt efter dem kommer ju Bagge, Rasmus och Thim i en hel vecka! Därefter kommer jag avsluta April med att åka till Skottland med 4 av mina flatmates. Så, som sagt, MYCKET roligt händer framöver. Kommer vara pank men vad gör det om hundra år! Tur skatteåterbäringen snart trillar in ;-) Ta hand om er kära ni så hörs vi snart. Pussar och kramar från eran Frida!

 

Här har ni en bild på en minst sagt lycklig tjej från helgen! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas