frida östberg!

Släng av influensa

 Hej på er! Det är nästan två veckor sen jag skrev men det har sin naturliga förklaring. Jag gick första veckan till skolan och hade tänkt att utvärdera min första vecka men förra torsdagen var det som om jag fick en rejäl käftsmäll och sen var jag sängliggandes med feber, huvudvärk, hosta och gud vet vad i fyra dagar. Jag bara sov, sov och sov. Jag är ganska säker på att jag fick någon form av influensa för nu, en vecka senare, känner jag mig fortfarande inte helt återställd men det är mycket bättre i alla fall. Så himla tråkigt att bli sjuk det första man blir när man är på utbyte. Well, jag börjar känna mig som människa igen iallafall och kan börja hänga med alla i huset igen. På tal om häng så har det verkligen känts som vår de senaste två dagarna här och idag tog vi eftermiddagskaffet utanför vår lya i solen. Det var varmt? Det var härligt? Jag älskar det! I kväll ska vi på någon studentfest i Brighton och imorgon ska vi på äventyr till Seven Sisters (Googla det! Ser så fantastiskt ut!). 

Så, hur känns skolan nu då? Jo, det är väldigt likt upplägget vi har hemma i Malmö med föreläsningar och seminarier vilket är tryggt. Blir inte så stor chock då. Dock måste jag säga att jag nog inte riktigt kommit in helt i språket än för jag tycker det är ganska svårt att hänga med och förstå allt. Historia är ju rätt svårt som det är redan på svenska att begripa och argumentera för så jag känner att detta är utmanande. Jag vill inte hoppas att jag tagit vatten över huvudet utan hoppas bara jag behöver några veckor för att verkligen komma in i det. Jag märker också att jag är ganska hård mot mig själv och tvivlar oerhört mycket på min engelska. Så, jag behöver lugna mina nerver lite och lita på att jag kan och att det värsta som kan hända är att jag lär mig något om det blir fel. Så, nästa vecka blir det nya tag! :-) 

Jag avslutar inlägget med att visa er några bilder från söndagen jag skrev mitt förra inlägg. Jag och fem av mina flatmates tog oss en långpromenad upp i skogen bakom campus, till Ditchling Beacon, och hittade så vackra vyer! 

Mille (Danmark), Leticia (USA), Ellese (USA), Tiana (Kanada) och Juliet (Nederländerna)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas