frida östberg!

Kategori: Australien 2014

BFF

I helgen ska jag äntligen återförenas med min bästa vän Lisa som flyttat till Malmö för att plugga. Det gör ont i mitt bästis-hjärta att ha henne så långt bort och inte se henne varje dag. Minns i somras när vi inte träffades på 1,5 vecka och hur vi båda sa hur konstigt det hade känts. Och nu när jag ska iväg i 6 månader? Det gör ont i bästis-hjärtat vill jag lova. Kommer vara jättetufft att behöva säga hejdå på söndag... Bilden ovan är från våran Australienresa när vi var på vårt sista stopp i Cairns. Vi hade en utflykt med Uncle Brian som visade oss runt i regnskogarna uppe i Cairns. Kolla bara hur bruna vi var? Jag minns att det var en härlig dag i fantastisk natur. Finns ingen jag hellre hade velat gjort Australienresan med. Det känns lite vemodigt att åka iväg på ett nytt äventyr utan Lisa... Vi är ju världens bästa team.

Familjen

Åh, jag sakner er så fruktansvärt mycket just nu! ❤️
Så knäppt hur man kunde komma varandra så nära där nere i Australien och med er känns det som jag känt er hela livet.
Utan detta gäng hade Australienresan aldrig blivit så bra som den blev. Inte ens hälften så bra. Ni är så jävla bra.
Lilla familjen! Hoppas ni har det bra i Thailand och USA. Love yooou!!!

Q/A kring Australien!

Jag fick en kommentar agående resan till Australien från en tjej. Hon hade lite frågor som jag tänkte att jag kunde svara på i ett inlägg ifall det är fler som undrar. Jag är ju ingen expert utan talar bara efter mina egna erfarenheter och åsikter hur jag upplevde saker och ting. Lisa som jag åkte med kanske har en helt annan uppfattning om man frågar henne men här är i alla fall mina svar på frågorna! Jag slänger även in några till frågor för den som är intresserad :)

Hur mycket kostade det allt som allt ungefär? Gick ni efter någon budget?
Det är en väldigt jobbig fråga egentligen. Men innan vi åkte ner betalade vi drygt 20 000kr var på flygbiljetter, busspass, hostel för 4 nätter och 3 aktiviteter (Surfläger, Whitsundays och Barriärrevet). Vi bokade via Kilroy. Där nere blev både jag och Lisa kallade för "flashpackers" pga vi verkligen inte snålade ;-) Vi sa båda två när vi åkte ner att vi inte ville känna oss begränsade och därför skulle göra allt vi ville göra. Jag spenderade drygt 30 000kr på 7 veckor och jag ångrar inte en krona. Det känns fel och säga att jag gick efter en budget. Vi hade inte gjort någon plan alls hur vi skulle spendera våra pengar utan gjorde mest som vi ville. Det går att spendera mycket mer och mycket mindre pengar där nere på 7 veckor, det beror helt på vad man prioriterar med sin resa. Jag och Lisa prioriterade bekvämlighet och då blev det att vi åt ute en del osv.

Hade ni en paketresa eller bokade ni allt när ni kom dit?
Som jag skrev så bokade vi några grejer hemma. Det var ingen paketresa. Mycket gick och boka där nere. Vi bokade hostel via mobilen innan vi åkte dit och upplevelser kunde man lätt boka via travelshops. Det finns travelshops där nere överallt och alla vill verkligen hjälpa dig få den bästa resan som möjligt. När vi hade drygt 3 veckor kvar så bokade vi alla hostel så det var klart via Mads travelshop som tillhör Nomads hostel (Den "hostelkedjan" finns i hela Australien). Det var väldigt skönt att vi gjorde det för då kunde vi se exakt hur mycket pengar vi hade kvar och röra oss med när resan började dra ihop sig.

Är det dyrt där? Mat, shopping, boende, upplevelser?Det är nästan exakt samma priser som i Sverige och vi har det dyrt här. Det finns billigare alternativ som överallt men över lag är det dyrt där nere. Man får räkna med att ha med sig en del pengar. En dollar ligger drygt på 6 svenska.
Mat: När det kommer till och handla egen mat på en mataffär så ska man hålla sig till Coles tycker jag. Coles är en bra matbutik med bra priser. Är man i butikerna och ska handla så kolla på kilopriserna för att se vad som är det billigaste alternativen! Vi försökte, trots att vi hade pengar så det räckte, att alltid köpa det billigaste när vi handlade egen mat. När det kommer till att äta ute så är det inte billigt. Man får räkna med att en rätt kostar runt 20 dollar (120 kr). Dock finns det billigare alternativ då vissa resutranger har billigare erbjudande för oss backpackers ;-)
Shopping: Säger samma här, det är som hemma i Sverige. Det finns billiga alternativ som kan liknas med Sveriges Gina Tricot, JC och Vero Moda och det finns även mycket andra butiker som är dyrare. Jag älskade shoppingen i Melbourne och Sydney. Är lite ledsen över att jag inte shoppade mer där!
Boende: Boendet ligger runt 30-40 dollar per natt. Men det blir billigare ju längre upp du reser på östkusten eftersom hostelen vet att backpackers har mindre och mindre pengar ;-) I Cairns betalade vi runt 20 dollar per natt.
Upplevelser: Det är klart att det kostar. Osäker på vad vi betalade på de vi bokade hemifrån men skydivet exempelvis kostade sammanlagt med film + bilder 390 dollar och det är drygt 2250 kr. Vill man göra saker, då kostar det :-)

Hur var det att bo på hostel och att bo med andra människor i samma rum?
Bättre än väntat faktiskt. På vårt första hostel fick vi verkligen skräckexemplet med smutsiga lakan, mögel och bara en liten kass fläkt i rummet. Det var inget trevlig hostel alls. Köket var fruktansvärt. Så då blev vi lite förskräckta hur detta skulle sluta. Men när vi kom till Sydney hamnade vi på ett helt fantastiskt hostel som var fräscht, trevlig personal, grym AC osv. Allt var toppen där. Så det finns både dåliga och bra hostel! Över lag har vi hamnat på bra hostel.
Att bo tillsammans med 6 okända människor i samma rum är inte heller så illa. På de flesta ställerna fanns det lås på rummen så man kunde låsa in sina värdesaker så man slapp oroa sig för skumma banditer i sitt rum ;-) Klart vi hade några konstiga typer i våra rum under 7 veckors tid men i stora hela så är alla supertrevliga och vänliga. Alla är ju där av samma anledning, för att vi är backpackers och vi vill lära känna nya människor. Så det är ett jättebra sätt att skaffa vänner på om man reser i Australien. Häng med dina roomies! :-)

Dessa hostel kan jag rekomendera för den som ska resa östkusten: Wake up! i Sydney, Nomads i Byron Bay, Bunk i Brisbane, Nomads i Airlie Beach och Gilligans i Cairns. 

Hur tog man sig fram i Australien?
Buss! Vi reste med Greyhound som jag tycker har varit toppen. Dock handlar det alltid om tur när man ska gå på bussen. Man hoppas alltid på dom nya bussarna med Wi-fi ombord och de sköna skinnsätena! Har man otur får man en lite mindre ny buss med inte alls lika goa säten men oftast så är det bra bussar. Det enda jag tycker man ska tänka på när man ska resa är att klä sig varmt! De är en galen AC på bussen och oftast så vill inte busschaufförerna att man inte ska stänga av dom om det blir kallt. (Hur konstigt?) Något som kan vara värt att veta är att om man reser länge så stannar bussarna alltid på små mackar så man kan äta. Så man behöver aldrig oroa sig över att vara hungrig i 12 timmar :-) Bussresorna låter kanske jobbigt men det är ett superbra sätt att ta sig fram och det är mysigt. Det blev en liten "egentid" då man bara kopplade av och stängde av omvärlden för några timmar. Jag tyckte det var toppen! Man bokade sin buss via en inloggning man fått på mobilen så det var också väldigt smidigt.

Vad rekomenderar du att man ska göra där nere?
Det är så jäkla svårt att säga allt jag rekomenderar. Vi gjorde så mycket varje dag, man har aldrig en lugn stund! Ställerna vi besökte var i alla fall (I ordning) Melbourne, Sydney, Surflägret i Arrawarra (Spot X), Byron Bay, Surfers paradise, Brisbane, Noosa, Rainbow Beach, Airlie Beach, Townsville/Magnetic Island och Cairns. Så 11 stopp blev det sammanlagt. Det var väldigt lagom på 7 veckor :-) Mitt favoritställe var Byron Bay och det sämsta var Surfers Paradise. Så jag tipsar er att stanna länge i Byron Bay och antingen skippa Surfers Paradise eller stanna 1 natt. 
När det kommer till aktiviteter är det Bridgeclimb på Harbour Bridge, Frasier Island, Whitsundays Island, Uncle Brian, Skydive och Barriärrevet jag rekomenderar! Det finns tusen mer saker men nu nämnde jag dessa 4. Frasier gjorde faktiskt aldrig jag och Lisa men alla våra kompisar gjorde det och med facit i hand så skulle vi nog också gjort det ;-) Är ni intresserade vad det är för konstiga saker jag skrivit så googla eller fråga en resebyrå.

Allmänt och veta om att backpacka runt i Australien?
Allt man behöver veta, det lär man sig där nere. Det är lite det som är charmen med att bara dra dit och resa. Jag och Lisa hade inte läst på så jättemycket om livet där nere men det kom man snabbt in i. Alla är så trevliga och man träffar många som var ute och rest längre än du själv. Alla vill så gärna ge tips och svara på frågor så det gäller bara att vara nyfiken. En sak som jag tycker kan vara bra och veta är att så fort man kommer ner är att köpa sig en kylväska. Finns för typ 2 dollar på Coles och den kommer du ha nytta av hela resan. Där förvarar du all din mat och kan enkelt bära med den till alla ställen man kommer till :-) Annars lär man sig som sagt allt där nere. Är man osäker, gå till en turistbyrå och fråga. Alla vill som sagt gärna hjälpa till!

Undrar ni något ner är det bara att kommentera detta inlägg så fyller jag på med frågor! :-)


Adventure is out there

Tack för oss Australien. Det har varit superkul att lära känna dig och jag hoppas det inte tar allt för lång tid innan vi ses igen. Du har blivit en vän att hålla varmt om hjärtat och det blev du redan vid första mötet. Tack för de bästa 7 veckorna i mitt liv. Tack alla människor jag har träffat här nere och bidragit till att detta blivit världens bästa resa. Ni alla är guld värda och vi hade inte kunnat gjort detta utan er. Även tack speciellt till min bästavän, soulmate och vapendragare Lisa. Finns ingen annan jag skulle vilja gjort den här resan med. Det gör ont i hela mig att jag måste ta farväl av det här landet. Mitt paradis. Men det är bara att ge sig ut igen. Snart är jag säkert tillbaka igen. Som jag märkte min kropp med igår "Adventure is out there". Det är bara att kasta sig ut igen på nytt :-) Hem och planera nästa resa! Nu försöker jag göra mig redo inför dryga 40 timmars hemresa till Sverige. Ses snart allihopa! ❤️

Barriärrevet

Igår blev det lite utav en kaotisk dag ;-) Jag och Lisa skulle ut på vår dagstur till barriärrevet som vi sett fram emot från dag ett här nere. Men det visar sig att den är inställd pga tuffa väderförhållanden. Jag och Lisa förstod inte vad "tuffa" innebar och blev uppgraderade till en mycket större båt men med färre stopp! (Vi skulle se 3 rev men med denna tur fick vi bara se 1) Åter till vädret. FAN vad stora vågorna var. Den här båten, som var väldigt stor, flög ärligt talat! Folk skrek, spydde och vissa trodde det var en berg- och dalbana och stog upp och tjoade. Jag mådde lite sådär ett tag men jag tackar gud för att jag kunde fokusera på horisonten och slapp bli illamående :-) Nåväl, första stoppet var en riktig besvikelse. Vädret hade en stor betydelse till att det blev ett dåligt stopp. En tråkig ö där man inte kunde göra så mycket. Vi testade att snorkla men det var inget roligt rev där och väldigt grumligt. Vid denna punkt var jag och Lisa väldigt irriterade och ångrade oss att vi åkte ut ;-) Men när vi äntligen lämnade det stället och begav oss till revet så kunde vi se lite hopp igen! Vi fick i oss lite mat och bestämde oss för att snorkla. Och vilket fantastiskt rev det var! Så mycket vackra färger och coola fiskar! Och det bästa av allt, vi fick simmat med en havssköldpadda!!! Det var Lisa som såg den och vi simmade med den sen i typ 5-10 minuter. Klappade den och tog lite bilder med den, sååå coolt! Den såg så overklig ut men så vacker typ haha! Så det var verkligen höjdpunkten på turen och det fick oss att bli en aningen gladare ;-) Sen åkte vi tillbaka. Vädret hade blivit bättre nu så det var inte lika stora vågor, vi kunde tillochmed sova på tillbakavägen.

På kvällen träffade vi Lisa och Josefine för att ta ett farväl eftersom vi inte ser dom idag. Hatar hejdå... Lisa ser vi dock om en vecka redan när vi ska gå ut i Göteborg. Josefine hoppas jag tar en sväng om Smögen i sommar! :-)

Nåväl, idag ska vi gå på stan jag och Lisa! Spendera lite pengar ;-) Sista dagen och vi är så ledsna över det... Imorgon går planet vid 1 på dagen så det är skönt att vi slipper en tidig morgon. Vi har accepterat att vi ska hem nu båda två men ingen av oss har riktig lust till det. Usch det är verkligen med tunga hjärtan vi lämnar vårat paradis, Australien!

Vi ses snart gänget! Kanske för sista gången i Australien, kram på er!❤️

Förlåt för inga bilder idag! Tog bara med min vanliga kamera igår :-)

Skydive

Waaaah!!! För en timme sedan var jag 14000 ft över marken och gjorde mitt livs första skydive! Herregud vilken jäkla adrenalinkick det var! Är fortfarande helt uppe i varv efter hoppet. Det är absolut det sjukaste jag gjort i hela mitt liv. Ingenting kan mäta sig med att kasta sig ut från ett flygplan, se det över sig och bara falla! Både jag och Lisa gjorde det och jag är så glad att vi gjorde det! Sjukt stolt över mig själv :-) Vi både köpte dvd och bilder så vi kan återuppleva detta när vi kommer hem till Sverige! Ska visa er alltihop då! :-) Herregud vad coolt det var!!!! Får ni chansen att prova det någon gång, gör det!

Cairns

Så himla tröttsamt. Jag skrev ett inlägg igår om våra första dagar här i Cairns och det stod att inlägget publiceras. Ser sedan att inlägget försvunnit :-( Så... Drar nu väldigt kort om våra senaste dagar. När vi kom i söndags blev det ju som bestämt utgång för vårat födelsedagsbarn, Linn! Det blev en av dom roligaste kvällarna här nere och jag har en hel del roliga bilder från dansgolvet på kameran ;-) Haha så kul! Dagen efter blev det bakispizza och lite slappa på stan. På kvällen mötte vi upp Tommy som kom från Mission Beach. Blev en trevlig kväll med mycket skratt! Vi var dock tvugna att ta farväl av världens bästa människor, Linn och Oscar, som åkte vidare till Asien igår :-( Vi saknar dom redan! Igår blev det en hel del shopping för mig och Lisa. Nya snygga träningskläder tillexempel! Ser verkligen fram emot att använda det hemma :-) På kvällen slog vi till med en bio tillsammans med Tommy och Josefine! Vädret är väldigt ostabilt här i Cairns. De är ju inne i en regnperiod nu så denna vecka kommer vi inte få se mycket att solen tyvärr... Tråkigt när det är våra sista dagar och man skulle vilja jobba på brännan ;-) Då blir det shopping istället, farligt!!! Idag är vädret lika tråkigt (surprise!!!!) så vi får se vad vi hittar på. Nu är vi ganska deppiga... Men men, det var en snabb uppdatering från Cairns! Kram på er alla så ses vi snart! ❤️

Jetskitour

Bilder från våran Jetskitour! Det var så fruktansvärt kul alltså :-) Kändes lite som att vara hemma på västkusten igen!

Magnetic Island

Hej! Sitter just nu på bussen mot Cairns efter två härliga dagar på Magnetic Island! Det är verkligen en supervacker ö med så häftig miljö! När vi kommit fram i fredags slängde vi bara in våra grejer på rummen och gick sedan ner till stranden för att slappa bort några timmar :-) Josefine bodde på samma hostel så när vi kom tillbaka efter stranden var hon där så vi hängde med henne! Det är en väldigt lugn ö så det är inget partyställe. Vi delade på en jug, spelade lite kort och pratade bort några timmar på kvällen bara!

Igår hade jag och Lisa bokat in en jetski tour! Vi skulle dela på en jetski i 3 timmar och fick en guidad tour runt hela ön. Det var superkul och jag insåg hur mycket jag saknar vår gamla! På ena sidan var det lite väl stora vågor men så fort man kom förbi dom så var det roliga vågor och man kunde köra lite fortare :-) är jätteglad att vi gjorde det! Dom skulle lägga upp lite bilder på Facebook men vi har inte hittat bilderna därifrån än , tyvärr! Efteråt slappade vi återigen några timmar på stranden med Josefine. En härlig dag helt enkelt!

Idag checkade vi ut och åkte tillbaka till Townsville med färjan och nu sitter vi på bussen :-) Tommy är på samma buss så det är trevligt. Han ska stanna i Mission Beach och göra skydive! Avis, är så sugen på det med men får se vad det blir :-) vi har ju annat skoj framför oss. Ikväll ska vi fira våran älskade Linn som fyller 20! Så fort vi kommer fram ska det börjas och fira!

Kram på er alla! Vi hörs snart igen ❤️

Sentimental

Måste få lätta mitt hjärta lite. På måndag har vi en vecka kvar. EN VECKA KVAR! Förstår ni hur fort det har gått? Melbourne, som var vår första destination, känns så långt borta men ändå som det var nyss. Tiden bara flyger iväg här. Man tycker verkligen man tar vara på varje dag här nere och man blir lika förvånad varje kväll vid läggdags och tänker "vart försvann den här dagen?". Men jag är verkligen så jävla nöjd med den här resan och då är jag ganska säker på att jag talar både för mig och Lisa! Vi kunde nog ärligt talat inte fått en bättre resa. Jag och Lisa har verkligen funkat skitbra tillsammans, vi har träffat så många nya, underbara vänner och vi har haft så mycket roliga saker och göra hela tiden. Det är så svårt att säga vad som varit bäst men ett av de bästa vi gjort här nere är garanterat surflägret på Spot X. Själva surfingen var ju inte det som var höjdpunkten utan det var alla människor vi träffade och kommit så nära med! Utan dessa hade denna resa verkligen inte blivit densamma. Vi har alla träffats på de olika ställena längs kusten och haft så himla kul tillsammans. Vissa är garanterat vänner för livet. Jag kommer verkligen sakna att ha dom runt mig när jag kommer hem till Sverige. Vi svenskar pratar på en reunion i sommar på Smögen, så det ser jag verkligen fram emot!

Jag har ärligt talat drömt 4 gånger här nere hur jag och Lisa har åkt hem tidigare från våran resa. Att vi missuppfattat allt och åkt hem när det varit typ 3 veckor kvar. Jag har vaknat i panik och verkligen trott att jag varit hemma i Sverige igen. Jag vill med andra ord inte åka hem. Jag är verkligen inte redo för det. Hade våran hembiljett inte varit bokad hade jag allvarligt talat övervägt att stanna längre. Jag älskar mitt paradis. Mitt Australien som varit så mycket bättre än väntat. Jag skulle så gärna vilja ta ner er hit, allihopa.

Usch, jag blir så himla sentimental. Man känner så mycket när man börjar närma sig slutet av sin resa. Så mycket blandade känslor. Ångest av att lämna, längtan efter att få komma tillbaka, ovissheten att inte veta när och saknaden efter mina nära och kära hemma. Det ska bli skönt och krama om er alla men jag hade nog hellre velat att ni kom ner hit och krama mig istället! ;-) Just nu sitter jag och Lisa på en buss till Townsville och Magnetic Island. Där ska vi stanna tre dagar/två nätter och ön ska tydligen vara supervacker. Tanken är väl också att man ska göra så lite som möjligt där men vi är nog sugna på att dyka eller något annat trevligt :-) Får se vad som händer! Efter Magnetic åker vi till vårt sista stopp, Cairns. Där har vi en regnskogstur och barriärrevet inbokat som jag verkligen ser fram emot! Vet inte hur det är med wi-fi på Magnetic men jag hör av mig när jag hör av mig helt enkelt :-) Många kramar till er!!!! ❤️

PS. På bilden är det jag och mina två favoritkillar jag träffat här nere, Oscar och Tommy! :-)

Whitsunday Islands

Hej vänner! Här kommer en rejäl bildbomb från våran två-dagarstur till Whitsunday Islands. Det var en helt fantastisk tur och jag ville verkligen aldrig att den skulle ta slut. Vi lämnade hamnen vid 9-tiden på morgonen i tisdags och kom hem igår vid 4-tiden på eftermiddagen. Emellan den tiden hade vi ett fullspäckat schema med snorkling, segling och att besöka whiteaven Beach! Whitehaven Beach var ju själva huvudmålet med vår resa, det är dom bilderna man ser när man googlar på Whitsunday!

Jag har haft lite svårt hemma att snorkla så jag var nervös att jag inte skulle fixa det här. Men jag gjorde det och det är jag superglad för! Det var helt fantastiskt att snorkla på det första stället vi var på. Så mycket fiskar och så vackert. Jag ville aldrig gå upp! Det andra stället var tyvärr en besvikelse. Det skulle vara 70% chans att se en sköldpadda men vi såg ingen :-( Det var jättegrumligt också! Men men, det var kul ändå! Därefter segla vi lite innan vi la oss på det ställe där vi skulle spendera natten. Det blev en mysig natt men jag gick och la mig tidigt :-) helt slut efter dagens äventyr!

Igår, andra dagen, tog vi kurs (Redan 6.30!!!!) mot Whitehaven Beach! Och snacka om att det var paradiset. Det var inte riktigt som jag förväntade mig men ändå, sååå vackert och fantastiskt. Vi såg 3 stingrockor när vi var ute och badade, det var fräckt! Dom var typ bara några meter ifrån oss! Jag ska visa er massa bilder från kameran när jag kommer hem och skriva lite mer om vårt besök här!

När vi kom tillbaka till båten såg vi äntligen en sköldpadda! Den var jättestor :-) Sen var det dags att åka tillbaka, det skulle ta drygt 4 timmar.

Är så nöjd med denna resa och skulle så gärna vilja göra det igen! Så fantastiskt och så härligt! Om ni ska åka till Australien måste ni göra denna tur :-) ni kommer älska det! Kram på er alla, så hörs vi snart! ❤️

Reunion

Hej! Tänkte slänga iväg en liten snabb uppdatering. Vårat svenska gäng har äntligen anlänt och vi har haft en riktigt härlig dag tillsammans. Vi ska snart äta och sedan blir det utgång! Tror det kommer bli en toppennatt! Det blir det alltid med detta gäng ;-) Imorgon åker vi ut till Whitsunday och kommer tillbaka dagen efter (onsdag)! Så ingen uppdatering tills dess. Fan vad jag ser fram emot Whitsunday, alla säger att det ska vara sååå bra!!! Hoppas ni har en bra måndag! Kramar ❤️❤️

Airlie beach

Nu är vi i Airlie! Eller aa, vi har varit här hela dagen nu ;-) Nattbussen gick jättebra! Vi hade wi-fi så det blev vi superglada för! Haha man är så himla beroende av det här nere. Det blir lite av en egentid där man bara kopplar bort. Hemlängtan blir inte jobbig då heller :-)

Vi började dagen med att gå på marknaden som var mitt i byn men det var inte så mycket att ha. Sen bestämde vi oss för att gå till stranden. Bara det att det inte fanns någon strand att gå till haha! Tydligen är det så mycket maneter här så man kan inte bada i havet, det blev vi besvikna på :-( Istället finns en oas med en enorm pool. Ena sidan är sand och resten är gräs runt om. Den är ändå helt okej! Vattnet är supervarmt! När vi legat där en stund och solat fick vi ett kärt återseende med Josefine som vi inte sett sen Byron Bay! Verkligen saknat den tjejen :-) Vi tre ska gå ut ikväll och göra lite av en barrunda här omkring tänkte vi!

Men innan dess väntar duschen! Ser verkligen fram emot ikväll! Kram på er allihopa!! ❤️

Poolhäng i Rainbow

Om några timmar ska vi sätta oss på en buss mot Airlie beach. Kände att vi inte ville sanda ner oss när vi ska åka så länge så vi slappar vid hostelets pool idag. Väldigt härligt faktiskt! Igår när vi kom till Rainbow Beach gick vi och la oss på stranden och sov bort flera timmar (ovanligt va?). Sista natten i Noosa blev minst sagt spontan och det slutade med att vi var uppe hela natten tills bussen gick vid halv 10... Ops haha! Men det var en jävligt rolig kväll i alla fall!! :-)

Vi hörs nästa gång i Airlie Bech gänget! Kramar ❤️❤️