frida östberg!

Kategori: Musik

När du inte orkar, orkar jag för dig.

Ulrik Munther har sedan länge varit en favorit. Så glad över att han släppt ett nytt svenskt album.

Hej vänner. Här flyter dagarna samman. Helgerna består av jobb och roligheter och veckodagarna består av mycket strötimmar och löpning. Inte så mycket intressant alltså med andra ord. I helgen jobbar jag två korta pass och då passar det ju perfekt att vänner från Guadeloupe kommer och hälsar på. Blir nog en redig utgång i helgen!!!

Äntligen känns det väldigt bra att vara hemma i Sotenäs. Det är fortfarande tomt i mig emellanåt men det känns bättre. Har ju haft Lisa hemma, jag trivs väldigt bra med mina arbetskollegor på Smögen och har många bra helger nu att se fram emot. Kan ju inte bli bättre!

Sea Lodge

En grym helg tillsammans med mina fina vänner på en av världens bästa ställen, Sea Lodge! I helgen hade de en tvådagars-spelning där bland annat Agnes och Daniel Adams Ray uppträdde! Finns det en snyggare människa på denna jord än Agnes Carlsson? Tveksamt! Och när vi ändå är igång så är ju Daniel inte heller så dålig! Jävlar i havet så snygg. Mycket fint! ;-) Nåväl, som vanligt levererade Sea Lodge och jag hade en toppenhelg.

Eat sleep rave - repeat!

Åh älskade Summerburst! Trots att det var en vecka efter operationen så bestämde jag mig för att gå på Summerburst i Göteborg som va i helgen. Har ju för fasiken väntat på att få gå på detta i två år! Så fantastisk festival med så jävla bra musik tillsammans med sina älskade vänner, kan det bli bättre??? Nej, det kan det inte. Tyvärr blev det bara en av dagarna för min del. Som sagt, nyopererade tuttar i ett folkhav av puttande människor är inte världens bästa kombo så en dag fick jag tyvärr nöja mig med :-( Så himla tråkigt för jag ville ju verkligen inte missa Steve Angello och David Guetta. Så turen var på min sida när jag fick se på twitter att dom tänkte streama deras set. Så ni som följer mig på twitter såg hur jag sönderbombade tweets om Summerburst som om jag vore där haha. Såg jättemånga hemifrån som filmades så det var kul! Anyway, Angello och Guetta var såååå sjukt bra!!! Att Angello avslutade sitt set med "Känn ingen sorg i Göteborg" är typ det mest genialiska jag hört. Kan bara tänka mig den känslan på plats. Angello var min favorit på hela Summerburst och då var jag inte ens där... Haha! 
Innan jag slutar vill jag flika in ett tack till mina älskade vänner som orkade ta hänsyn till handikappade mig. Ni är guld värda! ♡♡♡

I wanna be drunk when I wake up. On the right side of the wrong bed.

JAG HAR BILJETTER TILL FUCKING ED SHEERAN I STOCKHOLM DEN 12 NOVEMBER!!!!Hur underbart är inte det??? Jag är sååå himla lycklig över att få se denna fantastiska artist stå i Globen. Det började ju inte så bra när jag, Lisa och Kajsa skulle boka biljetter. Det börjar med att dom tar slut på EN HALV SEKUND! Så vi var helt förstödra i några timmar innan jag av slump läser en tweet om att dom flyttar hans konsert från Fryshuset till Globen och med det släpper nya biljetter om 15 minuter. Den lyckan! Så det slutar lyckligt med att vi nu har biljetter till konserten. Ser så sjukt fram emot och se han spela "I see fire". Kommer bli så fruktansvärt magiskt!

Magsjuk

Mathilde Holtti - I see fire

Hej allihopa!

Ja, nu är jag hemma från Sälen! Så himla tråkigt att lämna det men ska vara glad att jag ens fick komma upp. För det skulle jag ju inte gjort egentligen :-) Eftersom det var så dåligt med snö i Lindvallen och mest isiga backar så var jag, Lisa och min bror i Hundfjället på fredagen och lördagen och åkte. Mycket mysigt och jag älskar hundfjället! Älskar att bo i Lindvallen men backarna tycker jag faktiskt bättre om i Hundfjället! På kvällarna har vi bowlat, ätit god mat och bara njutit. Mindre roligt var väl tyvärr igår på hemfärden. Vaknade igår morse av en fruktansvärt magont. Det visade sig att jag hade fått magsjuka... "Yes" lixom! Ni kan ju tänka er hur rolig vår bilfärd hem var på 6 timmar. Så idag ligger jag i min säng med datorn i knät och har planerat att göra det hela dagen. Som tur är så spyr jag inte längre men har fortfarande ont i magen, noll aptit och har en väldig orolig mage (Haha, kanske inte den informationen ni vill veta men va fan man är bara människa). Så, ingen rolig avslutning på resan tyvärr men allt det positiva överväger magsjukan. Nu ska jag återgå till att göra ingenting. Ha det bra, kram på er!

Summerburst 2014

 
 
Fasiken vad jag har väntat på detta!
Jag har väntat nu i två år på att äntligen få gå på Summerburst i Göteborg! Josefine la precis upp den här aftermovien från förra året på sin blogg och jag kunde inte låta bli att lägga upp den med. Åh vad jag längtar nu och jäklar vad taggad jag är redan!! Ses i Göteborg den 30 Maj!
Upp